Vi arbejder ud fra fire grundprincipper:

Visualiseringafklarer en ide og
skaber et fælles sprog og en fælles forståelse.

visualisation

Systemtænkningskaber dialog mellem flere perspektiver for at finde frem til brugbare løsninger på komplekse udfordringer.

System thinking

Stærke spørgsmålinddrager og skaber kreativitet og rum for læring,
samt understøtter strategisk fokus og engagement.

Powerful questions

Professionel facilitering hjælper
en gruppe til sammen at finde vejen frem.

Facilitation

Grafisk facilitering

Vi hjælper dig med at designe, facilitere og dokumentere møder, workshops og konferencer, hvor engagement og synlige resultater er afgørende. Gennem visuelle teknikker skaber vi engagement før, under og efter dit arrangement.

Visuelle referater

Vi dokumenterer møder, seminarer, workshops og konferencer visuelt. På store displays opfanger vores procesillustratorer essensen af dit arrangement med et inspirerende, visuelt sprog.

Kommunikations- og dialogværktøj

Vi hjælper dig med at kommunikere strategier, visioner, forretningskoncepter eller processer på 10 minutter.Vi støtter dig, når du ønsker at involvere din organisation i dialogen om centrale spørgsmål.

Animationsvideoer

I samarbejde med dig producerer vi korte, håndtegnede animationsvideoer, der fortæller dine nøglebudskaber eller din historie i et inspirerende format, der nemt og hurtigt kan skabe engagement i hele din organisation.

Kurser i grafisk facilitering

Vi træner dig og dit team i at bruge visuelle metoder til at se "hvad hinanden mener". I får redskaber til at skabe jeres eget visuelle sprog og booste jeres individuelle tegnekompetencer.

Vi arbejder der hvor der er brug for fælles billeder, involvering og engagemnet omkring komplekse emner.

Vi arbejder både nationalt og internationalt med konfliktløsning, diversitet, uddannelsesplanlægning, innovation i leverandørkæder, implementering af strategier, bæredygtighed, ledelsesudvikling og produktinnovation.

Bigger Picture er et skandinavisk konsulentfirma grundlagt i 2003 af Lennart Qvist-Sørensen og Ole Qvist-Sørensen.

Core Team består af 4 personer.

Sammen med vores dygtige partnere består Bigger Picture af stærke processillustratorer, kreative animatører og professionelle facilitatorer der er gode til at lytte, omsætte og tænke innovativt.

Ole Qvist-Sørensen
Strategisk konsulent / Grafisk facilitator

Ole har mere end 10 års international erfaring med design og facilitering af strategiske processer i små og store organisationer. Ole hjælper ledere med at omsætte deres strategiske budskaber til stærke og effektive visualiseringer. Ole er certificeret facilitator i grafisk facilitering og har udviklet metoden ”de 7 elementer”. Ole er kaospilot og har en kandidat fra Roskilde Universitet i voksenpædagogik.
Illustration af Ole Qvist

Loa Baastrup
Strategisk konsulent / Grafisk facilitator

Loa designer og faciliterer processer, der fører til skabelse af virkningsfulde kommunikations- og dialog- redskaber. Hun er certificeret underviser i grafisk facilitering og har undervist mere end 500 siden 2010. Loa har en unik kombination af analytiske og visuelle færdigheder og en stærk fornemmelse for menneskers og organisationers behov. Loa har en teoretisk baggrund i politisk ledelse og kommunikation.
Illustration af Loa Baastrup

Brigita Radeljak
Konsulent

Brigita koordinerer og styrer interne og eksterne projekter i Bigger Picture. Med en baggrund i strategisk konceptudvikling og management har Brigita sans for at kombinere design- og businessmetode i forandrings- processer. Hun arbejder struktureret mod kreative og bæredygtige løsninger, gerne med en tus i hånden.


Illustration af Brigita Radeljak

 

Thomas Thorhauge
Strategisk procesillustrator

Thomas vandt prisen for bedste tegneserie i 2010. Han er fantastisk til at lytte. Han kan omsætte en speciel atmosfære ved en konference, en stærk udtalelse på et møde eller en banebrydende idé i et projekt til en virkningsfuld illustration - inden for få minutter og med en drejning, der får dig til at smile.

Illustration af Thomas Thorhauge
Hans Henrik Ruus
Procesillustrator

Hans Henrik har arbejdet mange år i reklamebranchen og kan let omsætte ideer eller koncepter til alle typer visuelle formater. Han kan tegne hvad som helst i en hvilken som helst stil i løbet af minutter. Hans Henrik anvender også sine evner i retten, hvor han tegner hurtige portrætter, når det ikke er tilladt at fotografere.

Illustration af Hans Henrik Ruus
Sofie Lind Mesterton
Procesillustrator

Sofie er illustrator med faglig baggrund fra Danmarks Designskole, hvorfra hun er vant til at udvikle visuelle koncepter, historier og dialog gennem tegning. Som procesillustrator fanger hun let hovedpointer og skaber visuelt overblik i komplekse emner. Sofie er struktureret, hurtig på hånden og har en humoristisk streg.


Illustration af Sofie Mesterton
Ida Maj Emborg
Konsulent / Grafisk facilitator

Ida faciliterer forandrings- og formidlingsprocesser og underviser teams fra både private og offentlige organisationer i grafisk facilitering. Med en baggrund i performance design og virksomhedsstudier har hun en analytisk tilgang til problemstillinger såvel som solid erfaring med proces- og projektledelse i relation til offentlig-private innovationsprojekter, organisationsudvikling og eventdesign.
Illustration af Ida Maj Emborg

Moving Monday
Movie production

Moving Monday is a team of ambitious and creative guys devoted to making a difference in the world of new media. They are focused on simple animations and together with Bigger Picture, animated visual explanations.

Ole Qvist-Sørensen

Træning
Tlf: +45 28 11 36 64
Email ole@biggerpicture.dk

Loa Baastrup

Strategisk kommunikation
Tlf: +45 27 14 11 07
Email loa@biggerpicture.dk

Brigita Radeljak

Events
Tlf: +45 21 57 28 11
Email brigita@biggerpicture.dk

Addresse

Bigger Picture Aps
Vestergade 20C, st.
1456 København
Denmark
Vis kort

Bankoplysninger

CVR-nr.: 29011893
Bank: Merkur Andelskasse
Reg.nr.: 8401
Kontonr.: 1288218
IBAN: DK3284010001288218
SWIFT: MEKUDK21
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev
Læs vores blog
..og følg med online:

Grafisk facilitering ved udviklingssygeplejerskernes landskonference 2012